Almere City FC - Jong FC Utrecht

Almere City heeft de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie maandag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Van Bruggen. Een goal werd gescoord bij de eindstreep met drie minuten te spelen, toen Damian van Bruggen scoorde, op aangeven van Álvaro Peña, om het 1–0 te maken voor Almere City. Jong FC Utrecht heeft nu zes wedstrijden achter elkaar verloren. In de vijf laatste wedstrijden heeft Almere City drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong FC Utrecht vijf nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Almere City dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong FC Utrecht de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Almere City op vrijdag 7 april om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Jong AZ. Jong FC Utrecht speelt maandag 10 april om 20.00 uur thuis tegen TOP Oss.