NAC Breda - Roda JC Kerkrade

NAC Breda heeft haar thuiswedstrijd op zaterdag gewonnen van Roda JC in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 4-2. Al vroeg in de wedstrijd nam NAC Breda een voorsprong, toen Elías Már Ómarsson scoorde na 12 minuten, op aangeven van Jort van der Sande. Ezechiel Banzuzi bracht in de 23ste minuut NAC Breda op 2-0, met een assist van Van der Sande. In de 35ste minuut poetste Niek Vossebelt iets van de achterstand weg voor Roda JC. Victor Wernersson bracht in de 41ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van Van der Sande. Met nog negen minuten op de klok verkleinde Arjen van der Heide de achterstand voor Roda JC, met een assist van Phil Sieben. Maar Roda JC was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 4-2 voor NAC Breda werd gemaakt door Sabir Agougil. Het was de zesde wedstrijd op rij voor Roda JC dat er niet gewonnen werd. In de vijf laatste wedstrijden heeft NAC Breda vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Roda JC één gelijkspel en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd gaat NAC Breda op zondag 7 mei om 12.15 uur op bezoek bij Almere City. Roda JC speelt vrijdag 5 mei om 20.00 uur thuis tegen Eindhoven.