NAC Breda - Willem II

1 - 1
Expected goals0.6 - 1.4

De succesvolle periode voor Willem II in de Eerste Divisie is ten einde gekomen. Voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda had Willem II een serie van vijf opeenvolgende overwinningen, maar die serie werd dinsdag doorbroken in het Rat Verlegh Stadion: 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Elton Kabangu Willem II op voorsprong bracht, op aangeven van Wessel Dammers. De gelijkmaker voor NAC Breda werd in de 90ste minuut gemaakt door Ezechiel Banzuzi, met een assist van Boyd Lucassen. In de vijf laatste wedstrijden heeft NAC Breda drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Willem II vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van NAC Breda dit seizoen. De volgende wedstrijd van NAC Breda is op zaterdag 29 april om 18.45 uur thuis tegen Roda JC in het Rat Verlegh Stadion. Willem II speelt op dezelfde dag om 21.00 uur thuis tegen De Graafschap in het Koning Willem II Stadion.