Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft in de Eerste Divisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Het duel eindigde in 1-1. ADO Den Haag nam de leiding kort voor de rust toen Mario Bilate scoorde, op aangeven van Boy Kemper. Dylan Vente maakte in de 55ste minuut gelijk voor Roda JC, dat bracht de uiteindelijke score op 1-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Roda JC één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl ADO Den Haag twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Roda JC dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Roda JC uit tegen Heracles, op vrijdag 14 april om 20.00 uur. ADO Den Haag speelt zondag 16 april om 12.15 uur thuis tegen Almere City.