Helmond Sport - VVV-Venlo

1 - 1
Expected goals1.4 - 1.1

Het is lang geleden dat VVV voor de laatste keer heeft gewonnen in de Eerste Divisie. De uitwedstrijd tegen Helmond Sport heeft daar geen verandering in gebracht. Het duel in het GS Staalwerken Stadion eindigde in 1-1 en daarmee heeft VVV al zeven keer achter elkaar niet gewonnen. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 68ste minuut tot Sven Braken scoorde, met een assist van Levi Smans, en zo VVV op voorsprong bracht. Jafar Arias maakte gelijk voor Helmond Sport in de 75ste minuut met een assist van Peter van Ooijen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl VVV twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Helmond Sport dit seizoen. Eindhoven is de volgende tegenstander voor Helmond Sport in de uitwedstrijd. VVV speelt een thuiswedstrijd tegen De Graafschap in het Covebo Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 12 mei om 20.00 uur gespeeld.