FC Den Bosch - Helmond Sport

De de Eerste Divisie-wedstrijd tussen Den Bosch en Helmond Sport vrijdag eindigde met een 1-2 overwinning voor de uitploeg in Stadion De Vliert. De doelpuntenmakers van Helmond Sport waren Kaars en Van Vlerken. Den Bosch nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Ryan Leijten scoorde na 24 minuten, met een assist van Tomas Kalinauskas. Direct na de rust bracht Van Vlerken Helmond Sport langszij. Met nog negen minuten op de klok maakte Kaars het beslissende doelpunt voor Helmond Sport. Helmond Sport draaide daarmee de rollen om. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. Den Bosch heeft nu vier wedstrijden op rij verloren. Den Bosch heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Helmond Sport één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Den Bosch dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Helmond Sport met één doelpunt verschil. Roda JC is de volgende tegenstander voor Den Bosch in de uitwedstrijd. Helmond Sport speelt een thuiswedstrijd tegen Heracles in het GS Staalwerken Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 21 april om 20.00 uur gespeeld.