Helmond Sport - MVV Maastricht

MVV heeft vrijdag met 1-2 de uitwedstrijd tegen Helmond Sport in de Eerste Divisie gewonnen. Voor Helmond Sport werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers. MVV nam de leiding in de 33ste minuut via Sven Blummel. Direct na de rust bracht Arno Van Keilegom Helmond Sport langszij. In de 60ste minuut werd Gabriël Culhaci van Helmond Sport van het veld gestuurd met een rode kaart. Blummel scoorde nog een keer in de 69ste minuut, met een assist van Marko Kleinen. Helmond Sport heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl MVV drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Helmond Sport dit seizoen. Dit was ook de negende overwinning van MVV met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 14 april om 20.00 uur, speelt Helmond Sport bij Den Bosch. MVV speelt dan thuis tegen Dordrecht in het De Geusselt.