Telstar - VVV-Venlo

1 - 0
Expected goals0.9 - 0.8

Een goal van Min bleek genoeg voor Telstar om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen VVV in de Eerste Divisie. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet David Min zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Christos Giousis, en Telstar op voorsprong bracht. Het resultaat betekent de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor VVV. In de vijf laatste wedstrijden heeft Telstar twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl VVV twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen. De nederlaag was ook voor VVV de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Telstar speelt op 28 april om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Den Bosch in Stadion De Vliert. VVV treft dan in eigen huis Jong Ajax in het Covebo Stadion.