PEC Zwolle - Telstar

PEC Zwolle heeft een indrukwekkende reeks van overwinningen in thuiswedstrijden uitgebreid. De 2-0 zege op Telstar op vrijdag betekende de tiende zege op rij in de thuiswedstrijd in de Eerste Divisie. PEC Zwolle nam een vroege voorsprong, toen Thomas van den Belt scoorde na 22 minuten. Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Van den Belt scoorde nog een keer in de 65ste minuut, met een assist van Bart van Hintum. In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Telstar één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt PEC Zwolle uit tegen Almere City op vrijdag 21 april om 20.00 uur in het Yanmar Stadion. Telstar speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen VVV in het BUKO Stadion.