Helmond Sport - Heracles Almelo

Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Helmond Sport in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Armenteros. Heracles nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Samuel Armenteros scoorde na 12 minuten, op aangeven van Thomas Bruns. In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Heracles drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Helmond Sport dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Heracles met één doelpunt verschil. Op 28 april om 20.00 uur speelt Helmond Sport een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag in het Bingoal Stadion. Die dag treft Heracles in eigen huis Jong PSV in het Erve Asito.