Spanje

Barcelona - Cádiz

De wedstrijd tussen Barcelona en Cádiz in het Spotify Camp Nou is zondag in 2-0 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Barcelona nu zeven overwinningen op rij heeft behaald in de Primera División.

De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Sergi Roberto scoorde. Direct na de rust vergrootte Robert Lewandowski de voorsprong van Barcelona.

Barcelona heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Barcelona vijf overwinningen behaald, terwijl Cádiz twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Barcelona heeft 59 punten en staat op de eerste positie, terwijl Cádiz met 22 punten de zeventiende positie inneemt.

De volgende speeldag speelt Barcelona op zondag 26 februari om 18.30 uur in een uitwedstrijd tegen Almería. Cádiz ontvangt zaterdag 25 februari om 16.15 uur Rayo Vallecano.