Spanje

Girona - Barcelona

0 - 1
Expected goals1.1 - 1.1

Barcelona heeft de uitwedstrijd tegen Girona gewonnen. Het duel in de Primera División eindigde in 1-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 61ste minuut tot Pedro González López scoorde, met een assist van Jordi Alba, en zo de 1–0 voor Barcelona vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

Het resultaat betekent dat Barcelona haar schone lei heeft behouden in drie opeenvolgende wedstrijden.

Het resultaat betekent dat Barcelona al negen wedstrijden op rij ongeslagen is.

Girona heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Barcelona vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de zevende overwinning van Barcelona met één doelpunt verschil.

Frenkie de Jong (Barcelona) speelde de hele wedstrijd.

Girona heeft 21 punten en staat op de twaalfde plaats, terwijl Barcelona met 47 punten de eerste positie inneemt. Barcelona heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Girona

Barcelona speelt de eerstvolgende wedstrijd op woensdag 1 februari om 21.00 uur op bezoek tegen Real Betis in het Estadio Benito Villamarín.