Spanje

Girona - Sevilla

2 - 1
Expected goals2.2 - 1.1

Ondanks een achterstand bij rust heeft Girona in het Estadi Municipal de Montilivi de thuiswedstrijd in de Primera División tegen Sevilla winnend afgesloten: 1-2.

Sevilla nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Tanguy Nianzou scoorde na 13 minuten, met een assist van Ivan Rakitic.

Direct na de rust bracht Cristhian Stuani Girona langszij.

Het beslissende doelpunt voor Girona werd gemaakt door Yangel Herrera, op aangeven van Valery Fernández.

Girona heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Sevilla één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Sevilla de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Girona heeft 21 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Sevilla met 15 punten de zeventiende positie inneemt.

Op zaterdag 21 januari om 21.00 uur ontvangt Sevilla Cádiz in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.