PSV-doelwit Tsygankov op de tribune gespot in Spanje

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat PSV naast de komst van Viktor Tsygankov grijpt. De Oekraïense aanvaller werd zaterdag op de tribune gespot van Girona tijdens het competitieduel met Sevilla.

PSV-doelwit Tsygankov op de tribune gespot in Spanje
© Pro Shots
Girona
Girona
2 - 1
Sevilla
Sevilla

PSV ziet in Tsygankov de mogelijke vervanger van de aan Liverpool verkochte Cody Gakpo. Het was al meteen duidelijk dat de komst van de 25-jarige vleugelspits lastig te realiseren zou zijn. Dat lijkt helemaal het geval nu de linkspoot al is gesignaleerd in Spanje.

Volgens verschillende media in Spanje is Girona dicht bij het vastleggen van Tsygankov, die een aflopend contract heeft bij Dinamo Kiev. Of het om een transfervrije overstap in de zomer of om een directe transfer gaat, daar verschilt de berichtgeving nog over.

De kans lijkt hoe dan ook klein dat Tsygankov deze winter naar Eindhoven komt. PSV zag hem als topkandidaat om de aanval te versterken, maar wist dat het in financieel opzicht een lastig verhaal zou kunnen worden zijn salariseisen en de vraagprijs van Dinamo.

Tsygankov werd ook gelinkt aan Anderlecht en FC Porto, maar die clubs haakten volgens berichtgeving in Belgische en Portugese media al af wegens zijn salariseisen. Girona lijkt daar wel aan te kunnen voldoen. De nummer elf van La Liga is onderdeel van de City Group.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.