Spanje

Cádiz - Real Mallorca

Cádiz heeft de thuiswedstrijd tegen Mallorca in de Primera División zaterdag met 2-0 gewonnen. Bongonda en Alejandro Fernández Iglesias zorgden beiden voor een doelpunt.

Cádiz opende de score in de 10de minuut via Bongonda, met een assist van Álvaro Negredo.

Fernández Iglesias bracht in de 38ste minuut Cádiz op 2-0. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor Cádiz.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cádiz twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Mallorca twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Dit betekent dat Cádiz op de zestiende plek staat met 19 punten en dat Mallorca op de tiende positie staat met 25 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Cádiz op vrijdag 3 februari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Athletic Club. Mallorca ontvangt zondag 5 februari om 14.00 uur Real Madrid.