Spanje

Cádiz - Elche

1 - 1
Expected goals1.6 - 0.6

De wedstrijd tussen Cádiz en het uit spelende Elche in de Primera División is in 1-1 geëindigd. Hiermee heeft Elche, ook al was het geen overwinning, de reeks van vijf nederlagen weten te beëindigen.

Cádiz nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Brian Ocampo scoorde na 7 minuten.

Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog negen minuten op de klok maakte Ezequiel Ponce gelijk voor Elche, op aangeven van Lautaro Blanco. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1.

Het was de zeventiende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Elche.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cádiz één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Elche één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Cádiz dit seizoen.

Cádiz staat nu op de achttiende positie met 16 punten, terwijl Elche de nummer 20 is met 5 punten.

De volgende speeldag speelt Cádiz op zaterdag 21 januari om 21.00 uur in een uitwedstrijd tegen Sevilla. Elche ontvangt zondag 22 januari om 16.15 uur Osasuna.