Spanje

Osasuna - Real Mallorca

1 - 0
Expected goals1.6 - 0.5

Osasuna heeft de thuiswedstrijd tegen Mallorca in de Primera División zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Oroz.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Aimar Oroz zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Moisés Gómez Bardonado, en Osasuna op voorsprong bracht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Osasuna twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Mallorca drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Osasuna dit seizoen. De nederlaag was ook voor Mallorca de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Op dit moment heeft Osasuna 27 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Mallorca met 22 punten op de tiende positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt Osasuna op zondag 22 januari om 16.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Elche. Mallorca neemt het vrijdag 20 januari om 21.00 uur thuis op tegen Celta de Vigo.