Spanje

Real Mallorca - Celta de Vigo

Mallorca heeft de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo gewonnen met een doelpunt van Rodríguez Vázquez. Het duel in de Primera División eindigde in 1-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Daniel José Rodríguez Vázquez scoorde, op aangeven van Pablo Maffeo, en zo de 1–0 voor Mallorca vastlegde, zo eindigde de wedstrijd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Mallorca drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Celta de Vigo één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Mallorca dit seizoen. De nederlaag was ook voor Celta de Vigo de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Mallorca staat op de tiende positie met 25 punten. Celta de Vigo is de nummer 16 met 17 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Mallorca op zaterdag 28 januari om 14.00 uur in een uitwedstrijd tegen Cádiz. Celta de Vigo ontvangt zondag 29 januari om 18.30 uur Athletic Club.