Spanje

Sevilla - Cádiz

1 - 0
Expected goals1.7 - 0.1

Sevilla heeft de thuiswedstrijd tegen Cádiz in de Primera División zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Rakitic.

Een goal werd gescoord bij de eindstreep met één minuten te spelen, toen Ivan Rakitic scoorde om het 1–0 te maken voor Sevilla.

Sevilla heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cádiz één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Sevilla dit seizoen. De nederlaag was ook voor Cádiz de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Karim Rekik (Sevilla) speelde de hele wedstrijd.

Sevilla staat na deze wedstrijd op de vijftiende plaats met 18 punten, terwijl Cádiz op de negentiende plek staat met 16 punten.

Op zaterdag 28 januari speelt Sevilla om 18.30 uur thuis tegen Elche in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán en neemt Cádiz het thuis op tegen Mallorca om 14.00 uur in het Estadio Nuevo Mirandilla.