Onbeschrijflijk gevoel voor Ocampos na 'moeilijke maanden' bij Ajax

Reacties

Lucas Ocampos is dolblij om terug te zijn bij Sevilla. De Argentijnse aanvaller maakte voortijdig een einde aan een uitleenbeurt aan Ajax en maakte zaterdag tegen Cádiz zijn rentree voor de Spaanse club. De 28-jarige flankspeler keek terug op een moeilijke periode in Amsterdam.

Onbeschrijflijk gevoel voor Ocampos na 'moeilijke maanden' bij Ajax
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 0
Cádiz
Cádiz

Ocampos kwam na 74 minuten in het veld voor Erik Lamela en speelde een doorslaggevende rol in de 1-0 overwinning van Sevilla. De Argentijn dacht in de slotfase namelijk te scoren, maar zag de bal tegen de hand van tegenstander Iván Alejo gaan. Ivan Rakitic schoot vervolgens de penalty binnen. 'Hier terugkomen en winnen is voor iedereen heel belangrijk', gaf Ocampos na afloop aan in gesprek met Estadio Deportivo, een sportkrant uit Andalusië.

'Ik voel me prima, elke dag werk ik iets meer dan mijn teamgenoten om weer in vorm te komen', vervolgde de aanvaller. 'Ik werk dubbele sessies af met de staf. Ik heb weinig minuten gemaakt, mijn ritme is weg. Ik moet hard blijven werken om weer op honderd procent te komen. Ik ben blij om hier weer te zijn.'

Ocampos vond de krappe overwinning op Cádiz terecht. 'Wij kregen de beste kansen en gaven nauwelijks iets weg. Wij lieten het meeste zien dat we wilden winnen. De penalty lokten we uit, maar die werd uiteindelijk ook gegeven omdat wij de ploeg waren die naar voren drukte en echt voor het doelpunt ging.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ontvangst
Toen hij inviel voor Lamela kreeg Ocampos een applaus in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. 'Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven hoe ik me voelde toen ik het veld betrad. Ik luisterde naar hoe de mensen me hier ontvingen. Na een aantal moeilijke maanden was ik wel toe aan een streling van de ziel', zei Ocampos met gevoel. Eerder noemde hij op de clubsite van Sevilla zijn tijd bij Ajax al 'een ingewikkelde ervaring'.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Meer L. Ocampos
Meer over L. Ocampos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.