'De Zerbi kan Bayern afstrepen, Brighton scout opvolger in Championship'

Reacties

Roberto De Zerbi vertrekt na dit seizoen bij Brighton & Hove Albion, maar wordt niet de opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München. Naar verluidt heeft Brighton op zijn beurt al een belangrijke naam omcirkeld.

'De Zerbi kan Bayern afstrepen, Brighton scout opvolger in Championship'
© Pro Shots

'We hebben afgesproken om mijn contract te beëindigen, zodat de club en ik onze eigen ideeën en visies kunnen volgen.' Met die woorden nam De Zerbi zaterdag afscheid van Brighton. Lang werd gespeculeerd over een overstap naar Bayern, maar daar denkt Max Eberl anders over.

De sportief directeur van Bayern werd na afloop van het verloren duel tegen 1899 Hoffenheim door ZDF gevraagd of hij het bericht kon tegenspreken dat de nieuwe Bayern-trainer een Italiaan wordt. Zijn antwoord was duidelijk: 'Ja'. 

De nieuwe trainer van Bayern laat dus nog even op zich wachten, maar achter de schermen zijn de bestuurders van Brighton al druk bezig met een opvolger voor De Zerbi. Volgens Sky Sports heeft de huidige nummer tien van de Premier League zijn pijlen gericht op Kieran McKenna.

De 38-jarige Noord-Ier is momenteel trainer van Ipswich Town, die dit seizoen promoveerde naar de Premier League. Volgens het Engelse medium staat McKenna inmiddels op de radar van meerdere clubs in de Premier League en is Brighton daar een van. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Brighton & Hove Albion
Meer over Brighton & Hove Albion
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer R. De Zerbi
Meer over R. De Zerbi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.