Barcelona - Sevilla

3 - 0
Expected goals2.7 - 0.1

Het gaat goed met Barcelona in de Primera División, er werd ook in het duel met Sevilla een zege behaald. De winst van zondag in het Spotify Camp Nou betekent de vijfde winst achter elkaar voor Barcelona.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 58ste minuut tot Jordi Alba scoorde, op aangeven van Franck Kessie, en zo Barcelona op voorsprong bracht.

Pablo Martín Páez Gavira vergrootte in de 70ste minuut de voorsprong voor Barcelona.

Barcelona vond het net nog een keer, deze keer via Raphael Dias Belloli, met een assist van Alba, in de 79ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Frenkie de Jong (Barcelona) en Karim Rekik (Sevilla) speelden de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Barcelona eerste staat met 53 punten en dat Sevilla de nummer 16 is met 21 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Barcelona op zondag 12 februari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Villarreal. Sevilla speelt zaterdag 11 februari om 18.30 uur thuis tegen Mallorca.