Barcelona - Manchester United

Official partner
2 - 2
Expected goals1 - 2.2

Barcelona en Manchester United hebben donderdag de punten gedeeld in de UEFA Europa League. De wedstrijd eindigde in 2-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Marcos Alonso zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Raphael Dias Belloli, en Barcelona op voorsprong bracht.

Direct na de rust bracht Marcus Rashford Manchester United langszij.

De 2-1 kwam in de 59ste minuut na nog een eigen doelpunt van Jules Koundé van Manchester United.

Dias Belloli maakte gelijk voor Barcelona met een assist van Jules Koundé, in de 76ste minuut.

Frenkie de Jong (Barcelona) speelden de hele wedstrijd.

Allebei de teams hebben nu de kans om hun tactiek te optimaliseren, omdat ze elkaar in de volgende wedstrijd weer treffen op donderdag 23 februari om 21.00 uur.