Raphinha door het stof na woede-uitbarsting, opmerkelijke reactie Xavi

Reacties

Voor de neutrale toeschouwer was Barcelona tegen Manchester United een geweldige pot, maar Barcelona-aanvaller Raphinha zal dat anders beleefd hebben. De Braziliaan misdroeg zich na zijn wisselbeurt, maar heeft daar ook zijn excuses voor aangeboden.

Raphinha door het stof na woede-uitbarsting, opmerkelijke reactie Xavi
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
2 - 2
Manchester United
Manchester United

Raphinha kende tot aan minuut 83 een prima wedstrijd met een goal en een assist. Desondanks besloot zijn trainer Xavi hem naar de kant te halen net voor tijd. Dat schoot bij de 26-jarige aanvaller in het verkeerde keelgat. Hij ging zichtbaar geïrriteerd van het veld en liet zich eenmaal op de bank aanbeland gaan tegen de stoel voor zich.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na afloop was Raphinha weer tot bedaren gekomen. 'Ik heb na de wedstrijd met de coach gesproken. Ik heb van de gelegenheid gebruikgemaakt om iedereen mijn excuses aan te bieden. Aan de coach, aan Ferran, die mijn positie overnam en aan de fans. Maar er zijn momenten dat je echt op het veld wil staan en het team wil helpen om te winnen.'

'Ik weet dat ik een fout heb gemaakt. We zijn allemaal mensen en hebben allemaal momenten dat we onszelf niet onder controle hebben. Het zal niet meer gebeuren.' Ook zijn trainer Xavi heeft gereageerd op het moment. 'Ik begrijp zijn woede volkomen. Het is mij ook weleens gebeurd in mijn carrière. Maar ik neem beslissingen in het belang van het team. Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar dat hoefde echt niet. Dit is de houding die ik juist wil zien. Spelers kunnen me zelfs beledigen als ze willen, echt waar.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Raphinha
Meer over Raphinha
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.