Laporta mist Mbappé niet bij Barça: 'Hou me liever aan onze filosofie'

Reacties

Kylian Mbappé past niet in de huidige filosofie van Barcelona, aldus Joan Laporta. De voorzitter van de Catalanen bouwt liever een team met spelers uit de regio.

Laporta mist Mbappé niet bij Barça: 'Hou me liever aan onze filosofie'
© Pro Shots

Barcelona zit tot op de dag van vandaag nog in financieel zwaar weer. De club moet op de centen passen en kan mede daarom geen al te grote aankopen doen, zoals Real Madrid dat maandag wel deed. Kylian Mbappé werd transfervrij overgenomen van Paris Saint-Germain, waar naar verluidt wel een tekenbonus van honderd miljoen bij is komen kijken. Laporta maakt zich geen zorgen.

'Met alle respect voor Mbappé, ik wil me aan onze filosofie houden. We willen een team bouwen met spelers die hier vandaan komen. Ik respecteer wat onze rivalen doen, maar ik hou me veel liever aan die filosofie', aldus de voorzitter van Barça in gesprek met Barça One, het officiële kanaal van de club.

Mbappé is in ieder geval in zijn nopjes met de transfer naar Real Madrid. De aanvaller van Paris Saint-Germain sprak zich al uit op sociale media en ging dinsdagmiddag ook op de situatie in tijdens een persmoment met Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.