Barça kan bijna compleet elftal vormen met blessuregevallen

Reacties

Op financieel gebied kan Barcelona weinig meer uitrichten op de transfermarkt en dus komt de blessuregolf binnen de huidige selectie erg ongelegen voor trainer Xavi. Ferran Torres voegde zich woensdagavond ook in de ziekenboeg.

Barça kan bijna compleet elftal vormen met blessuregevallen
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 0
Osasuna
Osasuna

De Spanjaard verliet al na de eerste vijf minuten het veld in tranen tijdens de wedstrijd tegen Osasuna, hij leek een spierblessure opgelopen te hebben. De eerste prognose in Spaanse media: een maand herstel.

De blessure van Torres komt op een flinke stapel met medische dossiers. Xavi kon in de wedstrijd tegen Osasuna namelijk al geen beroep doen op Marc-André ter Stegen, Iñigo Martínez, Alejandro Balde, Marcos Alonso, Gavi, Sergi Roberto, João Félix en Raphinha. In totaal zijn er nu dus negen spelers van de selectie geblesseerd.

Het zorgt voor een piepjonge Barça-selectie. Xavi gaf verdediger Pau Cubarsí weer een basisplaats, op de bank zitten spelers als Ander Astralaga, Diego Kochen, Héctor Fort, Marc Casadó, Unai Hernández en aanwinst Vitor Roque.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.