Directeur Deco legt uit waarom Barça geen zaken meer doet deze winter

Reacties

De Spaanse reporters hoeven op Deadline Day niet voor Camp Nou te gaan staan, Barcelona heeft aangekondigd dat het geen zaken meer gaat doen om de selectie te versterken in de winterperiode.

Directeur Deco legt uit waarom Barça geen zaken meer doet deze winter
© Pro Shots

Technisch directeur Deco was voor de wedstrijd van Barça tegen Osasuna duidelijk tegenover DAZN: 'Onze eisen als club en de Financial Fair Play maken het moeilijk om de juiste spelers te vinden. Maar we hebben ook onze jeugdopleiding en spelers die aan het herstellen zijn. We gaan de strijd aan met de spelers die we nu hebben, we hebben kwaliteiten in onze selectie.'

Barcelona kampt momenteel met een overvolle ziekenboeg. Marc-André ter Stegen, Iñigo Martínez, Alejandro Balde, Marcos Alonso, Gavi, Sergi Roberto, João Félix en Raphinha zijn niet inzetbaar voor vertrekkend trainer Xavi, die tot overmaat van ramp ook nog Ferran Torres met tranen in zijn ogen van het veld zag gaan in de openingsfase van het duel met Osasuna.

Deco is de laatste dagen van de transferperiode dus niet bezig met versterkingen, kijkt hij al wel naar een opvolger voor Xavi? 'Dat is nog te vroeg. We hebben hem een tweejarig contract aangeboden, maar respecteren zijn beslissing. We denken nog niet na over zijn opvolger, we richten ons op de wedstrijden.' Mogelijk is dat niet helemaal waar, BILD meldde woensdagavond dat de club contact heeft gelegd met Hansi Flick.

Barcelona
Barcelona
1 - 0
Osasuna
Osasuna
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.