Engeland

Manchester United - Crystal Palace

Manchester United heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace in de Premier League met 2-1 gewonnen op Old Trafford. De doelpuntenmakers voor Manchester United waren Borges Fernandes en Rashford.

Manchester United kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

Manchester United nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Borges Fernandes scoorde na 7 minuten.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Rashford en vergrootte de voorsprong.

In de 70ste minuut moest Manchester United verder met een man minder toen Carlos Henrique Casimiro van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Jeffrey Schlupp verkleinde de achterstand van Crystal Palace met een assist van Cheick Oumar Doucouré, in de 76ste minuut. Maar Crystal Palace was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Crystal Palace heeft al vijf wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Manchester United drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Crystal Palace twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Manchester United dit seizoen. De nederlaag was ook voor Crystal Palace de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

Manchester United staat na deze wedstrijd op de derde plaats met 42 punten, terwijl Crystal Palace de nummer 12 is met 24 punten.

De volgende speeldag speelt Manchester United op woensdag 8 februari om 21.00 uur in eigen huis tegen Leeds United. Crystal Palace ontvangt zaterdag 11 februari om 16.00 uur Brighton & Hove Albion.