Engeland

Chelsea - Crystal Palace

1 - 0
Expected goals1.5 - 0.7

Chelsea heeft de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace in de Premier League met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Havertz in de tweede helft was het enige doelpunt van het duel.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 64ste minuut tot Kai Havertz scoorde, met een assist van Hakim Ziyech, en zo de 1–0 voor Chelsea vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chelsea twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Crystal Palace één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van Chelsea dit seizoen. De nederlaag was ook voor Crystal Palace de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de huidige stand heeft Chelsea 28 punten en staat op de tiende plaats, terwijl Crystal Palace met 22 punten op de twaalfde positie staat. Crystal Palace heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Chelsea

In de volgende wedstrijd speelt Chelsea op zaterdag 21 januari om 13.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Liverpool. Crystal Palace ontvangt woensdag 18 januari om 21.00 uur Manchester United.