Engeland

Chelsea - Manchester City

0 - 1
Expected goals0.4 - 2

Manchester City heeft de uitwedstrijd tegen Chelsea in de Premier League donderdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de tweede helft gemaakt door Mahrez.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Riyad Mahrez scoorde, met een assist van Jack Grealish, en zo de 1–0 voor Manchester City vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chelsea één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Manchester City drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Chelsea dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Manchester City met één doelpunt verschil.

Nathan Aké (Manchester City) speelde de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Chelsea op de tiende plek staat met 25 punten en dat Manchester City op de tweede positie staat met 39 punten.

De volgende speeldag speelt Chelsea op donderdag 12 januari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Fulham. Manchester City speelt zaterdag 14 januari om 13.30 uur uit tegen Manchester United.