Engeland

Fulham - Chelsea

De wedstrijd tussen Fulham en Chelsea in het Craven Cottage is donderdag in 2-1 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Fulham nu vier overwinningen achter elkaar heeft behaald in de Premier League.

Voor Chelsea werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

De thuisploeg opende de score na 25 minuten na een doelpunt van Willian Borges da Silva.

Direct na de rust bracht Kalidou Koulibaly Chelsea langszij.

In de 58ste minuut moest Chelsea verder met een man minder toen João Félix Sequeira van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Carlos Vinícius Alves Morais maakte het beslissende doelpunt in de 73ste minuut met een assist van Andreas Hugo Hoelgebaum Pereira, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Fulham heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Chelsea één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Fulham dit seizoen. De nederlaag was ook voor Chelsea de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Kenny Tete (Fulham) speelde de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Fulham op de zesde plek staat met 31 punten en dat Chelsea op de tiende plaats staat met 25 punten. Chelsea heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Fulham

Newcastle United is de volgende tegenstander voor Fulham in de uitwedstrijd. Chelsea speelt een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace op Stamford Bridge. Beide wedstrijden worden op zondag 15 januari om 15.00 uur gespeeld.