Blessurezorgen bij Chelsea: Ziyech heeft nauwelijks concurrentie over

Reacties

Christian Pulisic staat maandenlang buitenspel met de knieblessure die hij vorige week tegen Manchester City heeft opgelopen. Omdat ook Raheem Sterling in de lappenmand zit, heeft Chelsea-hoofdtrainer Graham Potter op het moment niet bijster veel te kiezen voor zijn vleugels.

Blessurezorgen bij Chelsea: Ziyech heeft nauwelijks concurrentie over
© Pro Shots

Pulisic moest een week geleden al na ruim twintig minuten naar de kant. Potter dacht in eerste instantie dat de Amerikaan een paar weken zou moeten missen, maar op de persconferentie van woensdag werd duidelijk dat deze diagnose te optimistisch was. 'We denken hem een paar maanden kwijt te zijn', treurde Potter.

Net als Pulisic viel ook Sterling uit tegen City. 'Hopelijk is hij wat minder lang weg', was Potter schimmig over de geschatte revalidatieperiode voor de Engelsman. Donderdag, tegen Fulham, is Sterling er in ieder geval niet bij. Pierre-Emerick Aubameyang is wel weer beschikbaar en nieuwkomer João Félix zou zijn debuut kunnen gaan maken.

Aubameyang en Félix kunnen op de flanken uit de voeten, maar spelen toch liever in het centrum. Hakim Ziyech is nu de enige fitte vleugelaanvaller in de Chelsea-selectie. Potter wilde niet aangeven of zijn club op zoek zal gaan naar een vervanger voor Pulisic. Afgelopen maandag werd bekend dat PSV'er Noni Madueke op het Londense lijstje staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.