Madueke speelt zich in de kijker bij Chelsea

Reacties

Noni Madueke staat in de belangstelling van Chelsea. The Blues houden de ontwikkeling van de twintigjarige PSV'er nauwlettend in de gaten.

Madueke speelt zich in de kijker bij Chelsea
© Pro Shots

The Times schreef maandag dat Chelsea overweegt aan te kloppen in Eindhoven. De interesse van de Engelse grootmacht is niet nieuw. Volgens de entourage van Madueke wordt de speler al langere tijd gevolgd door Chelsea, dat een moeizaam seizoen doormaakt. Madueke kampte voor de WK-break met een enkelblessure, maar is inmiddels weer fit. In de oefenwedstrijd AC Milan gaf de PSV'er zijn visitekaartje af door twee keer te scoren, in het Eredivisie-duel met Sparta deelde hij in de malaise.

Madueke staat nog tot 2025 onder contract bij PSV, dat eerder deze winter Cody Gakpo verloor aan Liverpool. Trainer Ruud van Nistelrooij gaf na de ontmoeting met AC Milan een duidelijke boodschap af. 'Er kan niemand meer weg nu', stelde de 46-jarige oefenmeester. Tweevoudig Engels jeugdinternational Madueke kwam in eigen land eerder uit in de jeugdopleidingen van Crystal Palace en Tottenham Hotspur. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.