Engeland

Nottingham Forest - Manchester United

In de League Cup heeft Manchester United geprobeerd woensdag de controle te behouden in de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest in het The City Ground. In de tweede helft werd de voorsprong nog verder uitgebreid waarmee Manchester United won met 3-0.

Manchester United nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Marcus Rashford scoorde na 6 minuten, met een assist van Carlos Henrique Casimiro.

Manchester United vergrootte de marge naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Wout Weghorst scoorde.

De uitploeg vond het net nog een keer, deze keer via Bruno Miguel Borges Fernandes, op aangeven van Anthony Elanga, in de 89ste minuut.