Engeland

Southampton - Nottingham Forest

Nottingham Forest heeft de uitwedstrijd tegen Southampton in de Premier League woensdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Awoniyi.

Nottingham Forest nam de leiding in de 27ste minuut via Taiwo Awoniyi, met een assist van Brennan Johnson.

Southampton heeft nu zes wedstrijden op rij verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Southampton en vijf keer verloren, terwijl Nottingham Forest twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Southampton dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Nottingham Forest met één doelpunt verschil.

Southampton heeft 12 punten en staat op de twintigste positie, terwijl Nottingham Forest met 17 punten de vijftiende plaats inneemt.

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 14 januari om 16.00 uur, speelt Southampton bij Everton. Nottingham Forest speelt dan thuis tegen Leicester City in het The City Ground.