Engeland

Nottingham Forest - Leicester City

Nottingham Forest heeft de thuiswedstrijd tegen Leicester City in de Premier League zaterdag met 2-0 gewonnen. Met twee doelpunten in de tweede helft was Johnson de hoofdrolspeler.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Johnson scoorde, met een assist van Morgan Gibbs-White, en zo Nottingham Forest op voorsprong bracht.

Met nog vijf minuten op de klok maakte Johnson zijn tweede van de avond, op aangeven van Gibbs-White. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-0.

Leicester City heeft nu vier wedstrijden op rij verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Nottingham Forest drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Leicester City één overwinning en vier nederlagen heeft.

Met 20 punten staat Nottingham Forest op de dertiende plaats, terwijl Leicester City met 17 punten op de vijftiende plek staat.

Nottingham Forest speelt in de volgende wedstrijd uit tegen AFC Bournemouth op zaterdag 21 januari om 16.00 uur in het Vitality Stadium. Leicester City speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion in het King Power Stadium.