Engeland

Manchester United - Manchester City

Manchester United en Manchester City hebben het zaterdag in het Old Trafford tegen elkaar op genomen. Man Utd begon aan het duel na vier opeenvolgende overwinningen in de Premier League. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 2-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Jack Grealish scoorde, op aangeven van Kevin De Bruyne, en zo Manchester City op voorsprong bracht. Bruno Fernandes maakte gelijk voor Manchester United met een assist van Casimiro, in de 78ste minuut. Met nog acht minuten te spelen maakte Marcus Rashford het beslissende doelpunt voor Manchester United, met een assist van Alejandro Garnacho. Manchester United draaide daarmee de rollen om. Tyrell Malacia werd uit de wedstrijd gewisseld in de 93e minuut voor Manchester United. Nathan Aké (Manchester City) speelden de hele wedstrijd. Manchester United staat op de derde positie met 38 punten. Manchester City staat op de tweede plek met 39 punten. In de volgende wedstrijd speelt Manchester United op woensdag 18 januari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Crystal Palace. Manchester City speelt donderdag 19 januari om 21.00 uur thuis tegen Tottenham Hotspur.