Engeland

Manchester United - Bournemouth

Het gaat goed met Manchester United in de Premier League, er werd ook in het duel met AFC Bournemouth een zege behaald. De winst van dinsdag in het Old Trafford betekent de vierde overwinning achter elkaar voor Man Utd.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Manchester United na een doelpunt van Carlos Henrique Casimiro na 23 minuten, met een assist van Christian Eriksen.

Direct na de rust vergrootte Luke Shaw de voorsprong van Manchester United.

Manchester United vergrootte de voorsprong verder, toen Marcus Rashford scoorde, met een assist van Bruno Miguel Borges Fernandes, in de 86ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Met deze wedstrijd telt Manchester United nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Manchester United vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl AFC Bournemouth één overwinning en vier nederlagen heeft.

Donny van de Beek werd uit de wedstrijd gewisseld in de 47e minuut voor Manchester United.

In de huidige stand heeft Manchester United 35 punten en staat op de vierde plaats, terwijl AFC Bournemouth met 16 punten op de vijftiende positie staat. Manchester United heeft één wedstrijd minder gespeeld dan AFC Bournemouth.

De volgende wedstrijd van Manchester United is op zaterdag 14 januari om 13.30 uur thuis tegen Manchester City op Old Trafford. AFC Bournemouth speelt op dezelfde dag om 18.30 uur uit tegen Brentford in het Gtech Community Stadium.