Engeland

Wolverhampton Wanderers - Manchester United

Manchester United heeft de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in de Premier League met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft en werd gemaakt door Rashford.

Het duurde tot de 76ste minuut voordat Marcus Rashford, met een assist van Bruno Miguel Borges Fernandes, Manchester United op voorsprong bracht.

Wolverhampton Wanderers heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Manchester United vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Wolverhampton Wanderers dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Manchester United met één doelpunt verschil.

Donny van de Beek werd in de 81e minuut in het veld gebracht voor Manchester United.

Tyrell Malacia (Manchester United) speelden de hele wedstrijd.

Met 13 punten staat Wolverhampton Wanderers op de achttiende plaats, terwijl Manchester United met 32 punten op de vierde plek staat. Manchester United heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Wolverhampton Wanderers

De volgende speeldag speelt Wolverhampton Wanderers uit tegen Aston Villa, op woensdag 4 januari om 21.00 uur. Manchester United speelt dinsdag 3 januari om 21.00 uur thuis tegen AFC Bournemouth.