Engelse media zien Antony goed reageren op kritiek: 'Te snel verguisd'

Reacties

De kritiek op Manchester United-aanvaller Antony neemt de laatste weken langzaam toe. Gisteren won hij met Manchester United overtuigend van Nottingham Forest in de halve finale van de League Cup. Zijn individuele prestatie werd door de Engelse media beoordeeld met een zeven.

Engelse media zien Antony goed reageren op kritiek: 'Te snel verguisd'
© Pro Shots
Nottingham Forest
Nottingham Forest
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Darren Bent noemde Antony een 'YouTube-speler met veel trucs, maar weinig inhoud'. Volgens Roy Keane moet Antony wat harder werken voor het team, Gary Neville vindt de Braziliaan te voorspelbaar en ook zijn trainer Erik ten Hag hoopt dat hij wat directer gaat voetballen, zo zei hij woensdag voorafgaand aan het duel.

Manchester Evening News zag dat Antony daar goed op reageerde. 'De boodschap van Ten Hag voor de wedstrijd is overgekomen bij Antony. Hij speelde veel directer en had eigenlijk zelf moeten scoren voordat zijn schot bij Wout Weghorst belandde.' Hij werd beoordeeld met een zeven.

Datzelfde cijfer gaven ook Sky Sports en The Sun aan Antony. 'Hij bleef telkens in scoringskansen komen, maar frustreerde zichzelf met zijn slordige afwerking', viel te lezen in The Sun. 'Hij zal zichzelf kunnen troosten met het feit dat zijn schot uiteindelijk tot doelpunt werd gepromoveerd door Weghorst.'

The Daily Mail was eveneens wel te spreken over het optreden van Antony en trok zelfs een duidelijke conclusie naar aanleiding van woensdagavond. 'Antony is te snel verguisd in zijn Manchester United-carrière.' Alleen The Telegraph was niet onder de indruk van de buitenspeler. 'Antony was nog steeds een beetje ondermaats vanavond. Dat kan veel beter.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.