Engeland

Leeds United - Manchester United

Manchester United heeft uit een makkelijke zege op Leeds United geboekt in de Premier League. Het duel eindigde in 2-0 door doelpunten van Garnacho en Marcus Rashford.

Het duurde tot de 80ste minuut voordat Rashford, op aangeven van Luke Shaw, Manchester United op voorsprong bracht.

Met nog vijf minuten te spelen voerde Garnacho de score verder op voor Manchester United, met een assist van Wout Weghorst.

Leeds United heeft voor de negende keer op rij geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Leeds United twee keer gelijk gespeeld en drie keer verloren, terwijl Manchester United twee overwinningen, twee keer gelijk gespeeld en één nederlaag heeft.

Crysencio Summerville (Leeds United) en Wout Weghorst (Manchester United) speelden de hele wedstrijd.

Dit betekent dat Leeds United op de zeventiende plek staat met 19 punten en dat Manchester United de nummer 3 is met 46 punten. Leeds United heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Manchester United.

In de volgende wedstrijd gaat Leeds United op zaterdag 18 februari om 16.00 uur op bezoek bij Everton. Manchester United ontvangt zondag 19 februari om 15.00 uur Leicester City.