Ook Keane beoordeelt Weghorst: 'Beste compliment dat ik hem kan geven'

Reacties

Voormalig Manchester United-aanvoerder Roy Keane verwacht na de eerste paar optredens van Wout Weghorst meer van de Oranje-international. Dat liet de analist van Sky Sports weten na de overwinning van The Mancunians op Leeds United.

Ook Keane beoordeelt Weghorst: 'Beste compliment dat ik hem kan geven'
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Weghorst kwam zondagmiddag op Elland Road voor de achtste keer in actie voor Manchester United. In die duels kwam de huurling van Burnley één keer tot scoren. Tegen Leeds United vond de spits vlak voor tijd het net, maar het doelpunt werd geannuleerd vanwege buitenspel.

Keane vindt dat Weghorst na zijn start bij United meer moet brengen in de punt van de aanval. 'Hij heeft het prima gedaan', aldus de analist van Sky Sports. 'Dat is ook het grootste compliment dat ik hem kan geven. Van een spits van United verwacht ik meer en dat wil ik ook gaan zien. Daarvoor heeft Weghorst ook meer steun nodig.'

The Manchester Evening News beoordeelde het optreden van Weghorst met een onvoldoende: 5. 'Het lag zeker niet aan zijn inzet, maar het ontbreekt aan kwaliteit. Als aanspeelpunt kwamen zijn passes niet aan, er was geen goede verstandhouding met zijn teamgenoten.' Tyrell Malacia deed ruim een uur mee tegen Leeds en kreeg een 6 van de regionale krant.

Viaplay-analist Cedric van der Gun liet voor de wedstrijd tussen Leeds United en Manchester United al zijn licht schijnen op de prestaties van Weghorst bij de ploeg van manager Erik ten Hag. United speelt donderdag in de Europa League tegen Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.