Transferdagboek 20/01: Honda, Lampard en Suarez

Sinds het openen van de transferwindow wemelt het weer van de geruchten en speculaties. De redactie van VI.nl geeft tot het einde van deze maand een overzicht van de dagelijkse ontwikkelingen op de spelersmarkt in het Transferdagboek. Met vandaag: Keisuke Honda, Frank Lampard en Luis Suarez. Nicolas Anelka vertrok deze transferperiode naar de Chinese club Shanghai Shenhua en ook Didier Drogba kan zijn loopbaan voortzetten in dat Aziatische land, maar daar blijft het mogelijk niet bij. De Londense club kan nóg een routinier kwijtraken deze winter: Frank Lampard. De middenvelder is onder manager André Villas-Boas niet verzekerd van een basisplaats en kan zijn loopbaan aan de andere kant van de oceaan afsluiten bij Los Angeles Galaxy. Bij die club zou hij op het middenveld komen te spelen met landgenoot David Beckham, die eerder deze week zijn contract verlengde.

Transferdagboek 20/01: Honda, Lampard en Suarez

AC Milan is vanwege de blessure van Alexandre Pato, die zeker een maand aan de kant staat met een hamstringblessure, op zoek naar een aanvaller. Carlos Tévez lijkt onhaalbaar, waardoor Maxi López opnieuw in beeld is bij de Rossoneri. De spits van Catania stond eerder onder contract bij Barcelona en zou zijn carrière ook kunnen vervolgen bij Fulham.

We blijven in Italië, want Lazio heeft twee spelers van CSKA Moskou op het oog. Belangrijkste kandidaat om de club uit Rome van meer creativiteit te voorzien is Keisuke Honda. De voormalig spelmaker van VVV-Venlo gaf eerder al aan naar een grotere competitie te willen verhuizen en de Serie A zou weleens zijn volgende werkterrein kunnen zijn. Ook zijn ploeggenoot Alan Dzagoev is in beeld om Lazio te komen versterken deze winter.

En dan tot slot een heel opmerkelijk gerucht uit Spanje. Real Madrid zou de aanval willen versterken met niemand minder dan Luis Suarez. Trainer José Mourinho is erg gecharmeerd van de voormalig Ajax-aanvaller en De Koninklijke zou zelfs al een eerste bod hebben uitgebracht. Liverpool wil Suarez echter absoluut niet kwijt, maar in Madrid is er liefst 35 miljoen euro gereserveerd voor de komst van de Uruguayaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen