Transfer Flamingo naar PSV lijkt in de maak

Reacties

FC Utrecht-verdediger Ryan Flamingo is in onderhandeling met PSV. Daar zullen ze in Eindhoven wel flink voor in de buidel moeten tasten, voorts zal de club ook gegadigden uit het buitenland moeten aftroeven.

Transfer Flamingo naar PSV lijkt in de maak
© Pro Shots

Flamingo (21) werd in januari al begeerd door PSV, maar kreeg destijds een duidelijke 'nee' te horen uit de Domstad. Eerst willen de zaakwaarnemers van de in Blaricum geboren speler een akkoord bereiken met PSV, in Utrecht is de verwachting dat de landskampioen zich spoedig zal melden voor een nieuwe poging om Flamingo los te weken.

De verdediger werd dit seizoen door Utrecht gehuurd van Sassuolo, recent werd bekend dat de club uit de Domstad de optie tot koop had gelicht. Flamingo werd voor enkele miljoenen losgeweekt bij de Serie A-degradant. Insiders rondom FC Utrecht spraken al de verwachting uit dat Flamingo een 'Quinten Timber-achtig' bedrag op zou leveren. Timber werd in 2022 voor zo'n 8,5 miljoen euro aan Feyenoord verkocht.

Flamingo doorliep de jeugdopleiding van Almere City FC, waarna hij zijn geluk beproefde bij Sassuolo. Die club verhuurde hem eerst aan Vitesse en later dus aan Utrecht, dat hem nu onder contract heeft. In het voorbije seizoen groeide hij in de Galgenwaard uit tot een sterkhouder in de ploeg die zondag nipt naast Europees voetbal greep.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.