PSV slaat slag en strikt uitblinker Saibari tot medio 2029

Reacties

Ismael Saibari blijft langer bij PSV. De 23-jarige Marokkaan heeft zijn verbintenis in het Philips Stadion opengebroken en met een jaar verlengd. De middenvelder ligt zodoende tot medio 2029 vast in Eindhoven.

PSV slaat slag en strikt uitblinker Saibari tot medio 2029
© Pro Shots

Het is de derde keer in drie jaar tijd dat Saibari een contract bij PSV ondertekent. In 2022 zette hij een krabbel onder een arbeidsovereenkomst tot medio 2025, vorig jaar werd dat verlengd tot 2028 en nu dus zelfs tot de zomer van 2029, waarmee PSV zich in de toekomst lijkt te verzekeren van een vette transfersom voor één van zijn belangrijkste goudklompjes.

Ook lijkt met dit nieuws alle speculatie van de baan over een vertrek van Saibari in de aankomende transferperiode. Meerdere clubs in het buitenland volgden zijn verrichtingen in de Eredivisie en de Champions League nauwlettend. Na Malik Tillman is Saibari de tweede PSV'er in korte tijd die zijn toekomst aan de club heeft verbonden, en daar is de speler zelf ook blij mee.

'Het seizoen was al prachtig, maar dit is voor mij de kers op de taart. Ik ben heel blij dat ik nog jaren bij PSV mag blijven. De club geeft opnieuw aan dat ze vertrouwen in me hebben. Het is aan mij om dat op het veld uit te betalen. Ik wil de komende seizoenen doorgroeien en natuurlijk alles winnen wat er te winnen valt', aldus de middenvelder op de website van PSV. Daar komt ook technisch directeur Earnest Stewart aan het woord.

Daar komt ook technisch directeur Earnest Stewart aan het woord. 'Ismael heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van de jeugdopleiding tot de Champions League en alles daartussen: steeds heeft hij zijn waarde bewezen. Hij combineert power met techniek, en dat maakt hem een bijzondere speler. Hij had nog een contract tot de zomer van 2028 en we zijn blij daar een jaar aan toe te kunnen voegen. PSV slaat daarmee een mooie slag.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Saibari
Meer over Saibari
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.