PSG zorgt voor het transfervuurwerk: ook Pogba en Messi nog naar Parijs?

Reacties

Paris Saint-Germain zorgt deze zomer voor behoorlijk wat transferactie. De Fransen versterkten zich al met Georginio Wijnaldum, terwijl de komst van Achraf Hakimi, Sergio Ramos en Gianluigi Donnarumma slechts een kwestie van tijd is. Daarmee is de club nog altijd niet klaar.

PSG zorgt voor het transfervuurwerk: ook Pogba en Messi nog naar Parijs?
© Pro Shots

PSG greep in het afgelopen seizoen naast de landstitel, terwijl het in de Champions League sneuvelde in de halve finale. De selectie van Mauricio Pochettino krijgt nu een kleine metamorfose. Terwijl er hard wordt gewerkt aan een nieuw contract voor Kylian Mbappé (Neymar verlengde reeds in Parijs) zijn de steenrijke Fransen erg actief op de transfermarkt.

Wijnaldum werd zoals gezegd al vastgelegd en Hakimi en Ramos zullen snel volgen. Eerstgenoemde is maandag in het vliegtuig gestapt en zal zijn miljoenentransfer vermoedelijk dinsdag gaan afronden. PSG betaalt minstens zestig miljoen euro aan Internazionale voor Hakimi, die via verschillende bonussen nog tien miljoen euro extra voor de Italianen bij elkaar kan voetballen.

PSG komt mogelijk ook dinsdag al met de bevestiging van de komst van Real Madrid-boegbeeld Ramos. De 35-jarige verdediger heeft een akkoord bereikt met PSG over een contract voor twee seizoenen en zal volgens L'Équipe dinsdag medisch gekeurd worden. Net als voor Ramos hoeft PSG ook voor Donnarumma geen transfersom te betalen. De Italiaans international liet zijn contract bij AC Milan aflopen en zal zich na het EK voor meerdere seizoenen aan PSG verbinden.

Het is voor de beleidsbepalers van PSG niet de bedoeling dat het bij vier aanwinsten zal blijven. De Fransen willen nog extra versterking voor het middenveld en zijn volgens RMC nu ook in de race voor de handtekening van Paul Pogba. Er is volgens de berichtgeving al gesproken met het management van de Manchester United-middenvelder, die wel wat zou voelen voor een terugkeer naar zijn vaderland. Pogba heeft bij United nog een contract voor één seizoen.

PSG denkt ook aan wonderkind Eduardo Camavinga, die nog maar voor één jaar vastligt bij Stade Rennes. Deze club zou het toptalent echter liever aan een buitenlandse club willen verkopen. Camavinga wordt nu sterk gelinkt aan Manchester United, dat de achttienjarige middenvelder voor slechts dertig miljoen euro zou kunnen kopen. Als United Camavinga haalt, opent dat de deur voor een verhuizing van Pogba naar Parijs.

En dan duikt ook de naam van Lionel Messi nog op. De Argentijnse superster is officieel werkloos, maar Barcelona heeft goede hoop dat de beste speler uit de geschiedenis van de club spoedig een nieuw contract zal gaan tekenen. PSG houdt de situatie scherp in de gaten: mocht Messi niet willen bijtekenen, dan staan de Fransen klaar om hem binnen te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.