Witte rook nabij: Sergio Ramos hard op weg naar Paris Saint-Germain

Reacties

Alles wijst erop dat Sergio Ramos zijn loopbaan gaat vervolgen bij Paris Saint-Germain. Volgens het Franse RMC is er een akkoord bereikt tussen club en speler over een contract voor twee jaar.

Witte rook nabij: Sergio Ramos hard op weg naar Paris Saint-Germain
© Pro Shots

Ramos (34) nam na een dienstverband van zestien jaar afscheid van zijn geliefde Real Madrid, met wie hij het niet eens kon worden over een nieuw contract. De verdediger werd vervolgens met verschillende clubs in verband gebracht en lijkt nu op weg naar Frankrijk. De broer van Ramos, die ook de zaakwaarnemer is van het Real-boegbeeld, is momenteel in Parijs om de deal af te ronden.

Volgens RMC heeft Ramos de aanbiedingen van twee Engelse clubs afgewezen, om bij PSG aan de slag te kunnen gaan. In Parijs wordt hij na Georginio Wijnaldum de tweede transfervrije aanwinst; ook Gianluigi Donnarumma, die zijn contract bij AC Milan liet aflopen, is hard op weg naar het Parc des Princes.

Als de broer van Ramos al het papierwerk heeft afgerond, zal Sergio Ramos medisch gekeurd worden door PSG. Wanneer er geen problemen aan het licht komen, kan zijn eerste buitenlandse avontuur beginnen. Ramos had in het afgelopen seizoen veel last van blessureleed en werd daarom ook niet in de Spaanse EK-selectie opgenomen. Op het moment lijkt hij echter pijnvrij en fit te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.