'United schakelt door en vindt transfervrije opvolger voor Varane'

Reacties

Nadat eerder op de dinsdag duidelijk werd dat Raphaël Varane na dit seizoen vertrekt bij Manchester United, wordt de club in de Britse pers meteen met een opvolger in verband gebracht. Fulham-verdediger Tosin Adarabioyo (26) zou naar Old Trafford moeten komen.

'United schakelt door en vindt transfervrije opvolger voor Varane'
© Pro Shots

Dat melden meerdere Britse media dinsdag. Adarabioyo staat momenteel onder contract bij Fulham, en er zijn meerdere gegadigden voor de in Manchester geboren speler die de gehele jeugdopleiding van aartsrivaal Manchester City doorliep zonder ooit in het eerste te spelen. Onder meer AC Milan en Newcastle United zoden de boomlange verdediger graag losweken uit de Engelse hoofdstad.

Adarabioyo heeft twee belangrijke voordelen voor de club van Erik ten Hag. Ten eerste beschikt hij over de home grown-status – elke club mag in de Premier League slechts zeventien spelers registreren die niet in het Verenigd Koninkrijk zijn opgeleid, jeugdspelers uitgezonderd. Ten tweede, altijd fijn meegenomen: hij is transfervrij, en heeft ook al aangegeven dat hij die status gaat verzilveren. Fulham-manager Marco Silva heeft hem sinds die bekendmaking geen minuut meer gegeven, daarvoor was hij vaste waarde op Craven Cottage.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.