Koopje van de eeuw: Man Utd krijgt goed nieuws rond Camavinga

Reacties

Manchester United gaat zich binnenkort melden bij Stade Rennes voor Eduardo Camavinga. De jonge middenvelder is een van de grootste talenten op de Europese velden, maar is voor een relatief laag bedrag op te halen.

Koopje van de eeuw: Man Utd krijgt goed nieuws rond Camavinga
© Pro Shots

Dit stelt de betrouwbare journalist Fabrizio Romano op zijn kanalen. Camavinga is nog maar achttien, toch kwam hij al tot drie interlands voor Frankrijk, meer dan 65 wedstrijden in de Ligue 1 en duels in de Champions League en Europa League. De jonge Fransman wordt al jaren in verband gebracht met clubs als Paris Saint-Germain en Real Madrid, die echter niet handelden vanwege de hoge vraagprijs van Stade Rennes.

De Franse club weet dat het goud in handen heeft, maar neemt deze zomer genoegen met minder. Volgens de Italiaanse sportjournalist is een transfersom van dertig miljoen euro genoeg om Camavinga uit Frankrijk te halen. Een koopje, aangezien de directie van Stade Rennes vorig jaar nog aangaf geen genoegen te nemen met een bod van tachtig miljoen euro. De nummer zes van vorig seizoen moet echter handelen gezien het volgend jaar aflopende contract van Camavinga.

Mocht het tot een deal komen tussen Manchester United en Stade Rennes, zal dat extra concurrentie voor Donny van de Beek betekenen. Camavinga is weliswaar verdedigender ingesteld, maar kan net als de ex-Ajacied centraal op het middenveld uitstekend uit de voeten.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.