PSG komt met volgende update over zorgenkindje Mbappé

Reacties

Paris Saint-Germain heeft goede hoop dat Kylian Mbappé woensdagavond in actie kan komen in de return van de achtste finale in de Champions League tegen Real Madrid. De Franse steraanvaller reist in ieder geval mee naar Spanje.

PSG komt met volgende update over zorgenkindje Mbappé
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
PSG
PSG

Mbappé kreeg tijdens de training van maandag een tik op zijn voet, waardoor er in Parijs zorgen waren over zijn inzetbaarheid tegen Real. Eerste onderzoek wees uit dat er geen sprake was van een fractuur. Dinsdagochtend meldt PSG dat aanvullend onderzoek ook geruststellend nieuws opleverde. Later vandaag komt de club met een nieuwe update.

Zo lijkt Mbappé op tijd fit voor het duel met Real, door velen al betiteld als zijn toekomstige werkgever nu hij zijn aflopende contract in Parijs maar niet verlengt. Sergio Ramos kan niet in actie komen. De 35-jarige verdediger traint net als Ander Herrera de rest van de week individueel, maar reist wel mee naar Madrid. PSG verdedigt daar een 1-0 voorsprong uit het heenduel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Meer Sergio Ramos
Meer over Sergio Ramos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.